Rating: 4.6377952755906 sterren
127 stemmen

Jordy Maree 

 

Door inzet, hard werken, en vooral eerlijkheid qua prijs, sleepte ik al snel mijn eerste klus binnen. en dit smaakte naar meer,

ik vond het geweldig om met klanten in contact te staan, en mijn eigen werk netjes en goed af te leveren.

Zo kwamen er al gauw meer klanten, en streefde ik naar een eigen onderneming met meer van zulke opdrachten en klanten.

Tot op heden groeit het aantal nog steeds, en leer ik steeds beter onze werkzaamheden te verbreden zoals,

investeren in duurzaamheid, water en stof beheersing bijvoorbeeld.

Zo kunnen wij zoal met en zonder water boren en zagen en het stof vangen we natuurlijk op, en het afval?

scheiden we netjes en verantwoord. Maar ook op gebied van innovatie zoals bijvoorbeeld geluidsarm zagen en boren dit in

verband met ziekenhuizen zorginstellingen soms zelfs kantoren door middel van een speciale techniek is de geluidsoverlast aanzienlijk

te beperken, zo blijven wij up to date over de nieuwste ontwikkelingen.

Persoonlijk vind ik betrouwbaarheid erg belangrijk afspraak is afspraak.

dus wat kunt u van mij verwachten:

  • Proffesionele werkhouding 
  • Eerlijke prijzen
  • Duidelijke communicatie en heldere afspraken
  • Flexibel in tijd maar ook in oplossingen
  • Vrijblijvend advies
  • Betrouwbaar

 

Los van boor en zaag techniek, zijn wij gecertificeerd loodgieter en airco installateur dus naast boren en zagen kunnen wij meer voor uw betekenen, zelfs het volledig aannemen en ont zorgen van wat grote projecten kunnen wij doen, door ons ruime netwerk hebben wij uitstekende vakmannen die uiterst nauwkeurig te werk gaan, sterker nog als wij boren of zagen kunnen wij tegen meer prijs garanderen dat wij GEEN leidingen raken, dit gebeurd nauwkeurig met geavanceerd apparatuur. 

 

Daarnaast bied ik diensten aan waar ik 100% achter sta, dus garantie heeft u zeker.

U kunt contact opnemen met mij mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in mijn expertise.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Fred
3 jaar geleden

Jordy is een uitstekende vakman en een prettige gesprekspartner. Aanrader! Niet verder zoeken dus!

Brederode
3 jaar geleden

Goedemiddag,
Ik heb een gat nodig in mij betonfundering voor een electrakabel.
Zou een sparing nodig hebben waar dan een PVC pijp in past van 16 mm.
Zie het zelf niet zitten deze zelf te boren.
Hoeveel zijn de kosten hiervoor?
Is in Noordwijk. (zh)

Monique
3 jaar geleden

Jordy heeft super netjes een kabelgoot gevreesd. Een super aardige, nette vakman die alles netjes opgeruimd achter heeft gelaten.
Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik willen maken van Jordy.

Jur
4 jaar geleden

Jordy heeft bij ons een groot stuk bakstenen muur uit een schoorsteen gezaagd, goed gedaan volgens de afspraken. Netjes opgeruimd en eerlijk advies. Werd gewaardeerd.

Thomas Hopman
4 jaar geleden

Jordy heeft bij ons fantastisch werk geleverd. Jordy is het type van hard werken maar vooral ook netjes met respect voor onze woning en spullen. Hij scheidt het kaf van het koren en bij een volgende klus gaan wij hem zeker weer inhuren. Naast een harde werker en vakman is hij ook in de omgang een super aardig en vriendelijk persoon die je graag he huis toevertrouwd. Bedankt Jordy voor onuitputtelijke inzet!

Jacky en Jordy
4 jaar geleden

De heer Maree heeft vandaag voor ons een gat naar buiten geboord tbv de afzuiging in de keuken. De klus kon op korte termijn uitgevoerd worden en de heer Maree dacht met ons mee over de mogelijkheden. De klus is uiteindelijk netjes en vakkundig uitgevoerd voor een mooie prijs. Wij bevelen de heer Maree zeker aan!

Sabine Krijger Berkhoff
4 jaar geleden

Jordy, je bent een echt vakman! Eerlijk, vriendelijk en een harde werker. Je hebt goed werk geleverd en wij raden je absoluut aan!
Groet Cor en Sabine

Wesley maree
4 jaar geleden

Jordy dat je kan werken wist ik al maar dat je zo goeie reacties van klanten krijg en dat je gewilt ben maakt me helemaal blij ben trots op jou broertje zet hem op en blijf door gaan zo gr je broer

PVC Deluxe
4 jaar geleden

Meneer Maree heeft Laatst voor onze klant een trapsparring gemaakt & een ander gat vakkundig gedicht. Wij zijn uitermate tevreden over de nette werkwijze. Verder een gezellige jongen om over de vloer te hebben. Wij zullen zeker vaker contact met jou opnemen!

Ruben Versteegen
4 jaar geleden

Wij gebruiken graag de kwaliteiten van Maree-betonboringen voor verschillende projecten. Gewaardeerd wordt de professionele werkhouding tevens ook de altijd correcte communicatie.

N. van Duin Noordwijk
4 jaar geleden

Daar er plots op een werk betonmuren te voorschijn kwamen waar elektra in moest hebben jullie ons razendsnel professioneel voor ons het boor en freeswerk kunnen uitvoeren, dank daarvoor!

Wiggerts Autowasservice
4 jaar geleden

Fijn bedrijf om mee te werk
Komt zijn afspraken na en werkt netjes

Manolito van der Vlugt
4 jaar geleden

Met grote regelmaat heb ik iemand nodig die gaten boort, sleuven maakt en wat grotere klussen aanpakt. Maree kwam bij me via mijn eigen boorder die me reeds meerdere vakmensen heeft aangeleverd. Maree leverde van het mooiste vakwerk, denkt met de klant mee, komt afspraken na en is heel plezierig om mee te werken! Onze volgende klus start komende week dus bel me maar dan plannen we dat gelijk! Hartelijk dank en groet!

Achterkamp Timmerwerken
4 jaar geleden

Jordy is een topper. Staat altijd klaar op de afgesproken tijd. En leverd netjes werk en is erg klantvriendelijk. Heeft bij mij gaten geboord voor de ventilatie naar de kruipruimte. Erg netjes en goed uitgevoerd. Heb hem op de bouw leren kennen waar hij heel veel zaagwerk heeft geleverd en dat zag er ook super netjes uit. Een echte aanrader!!! 💪

Yusuf Orman
4 jaar geleden

bedrijf heeft me goed geholpen met het zagen van een gat voor een afzuigkap. De service vooraf was goed, het was me duidelijk wat ik allemaal moest doen. De werkman was aardig en heeft snel werk geleverd. De prijs was me helder. Een aanrader.

Reggie
4 jaar geleden

Via werkspot met Jordy in contact gekomen......jammer dat ik niet eerder van hem had gehoord, want dan was werkspot overbodig geweest. Jordy heeft precies zoals ik het wilde een gat in de fundering geboord voor een kabeldoorvoer. Hij komt keurig op de afgesproken tijd en is vriendelijk, cliëntgerichte en werkt zeer netjes. Na de klus nog ff gezellig wat gekletst en gedronken. Vanzelfsprekend gelijk z’n telefoonnummer opgeslagen voor de volgende klus.

Ruben
4 jaar geleden

Jordy heeft keurig werk geleverd! Er moest een gat geboord worden voor de afzuiging. Hij was ook niet te beroerd om wat extra sleuven te boren.
Daarna samen met een bakkie koffie het resultaat bewonderd. Buitengewoon vriendelijk en goed geholpen!

Hailing Meulenberg
4 jaar geleden

Een vakman die met zijn expertise zijn vak goed verstaat!

Keep up the good work!

Jari tempert
4 jaar geleden

om Jordy als collega te hebben is geweldig hij is netjes tegen iedereen zelfs als het tegen zit hij gaat netjes te werk hij maakt alles netjes af en laat alles schoon achter echt een top gozer

Jan Luesink
4 jaar geleden

Badkamer sloop en opbouw Zutphen.

Jordy heeft bij ons de badkamer gesloopt, de leidingen gevreesd en gelegd. Jordy is betrouwbaar, eerlijk, en denkt mee. Bij een tegenslag komt hij met een gepaste oplossing, communiceerd op een juiste en gerustellende wijze. Ik beveel Jordy aan binnen mijn omgeving dat is het mooiste compliment die je als vakman kunt krijgen wat mij betreft.

Jan Luesink

Rense
4 jaar geleden

Zeer gewaardeerde collega, verstaat zijn vak als geen ander en is bijna net zo goed als ik.
Maree-betonboringen maakt van uw project een succes, 5 sterren is zeker op zijn plaats.

Dave
4 jaar geleden

Jordy kende ik als collega maar hij biedt goede service en gaat altijd netjes te werk erg vriendelijk en doet alles in overleg met de klant.

Pook schneider
4 jaar geleden

Goede servic en gaat netjes te werk geef hem en dikke pluim maak niet uit hoelaat ik hem belde nam op en staat voor me
Klaar okal in de avond uurtje kwam die na me huis om dat spoed gaatje moest hebben voor volgende dag me keuken en wc werd geplaats

Wesley
4 jaar geleden

is hier geweest voor div sparingen en sleuf werk voor elektra en doorvoeren voor afvoer in keuken netjes afspraak gemaakt en keurig naar gekomen zeer tevreden over jordy alles netjes er in gemaakt en schoon gemaakt zeer tevreden zeker een aan rader 👍

Almar Bouw
4 jaar geleden

Sowieso 5 sterren, snel, vakbekwaam en gaat geen uitgaatje, uhm uitdaging uit de weg. Top bedrijf!

Michel
4 jaar geleden

Jordy heeft mij al een paar keer uit de brand geholpen als collega
Hij is zeer flexibel in te zetten
Voor mij een topper

Michel van der Voort
4 jaar geleden

Jordy is bij ons geweest om een gat te boren voor het omleggen van een afzuigkap kanaal
Prima afspraak gemaakt, goed geinformeerd, op tijd aangekomen en de klus snel, netjes en schoon geklaard
Hij heeft goeie spullen en levert goed werk

Aanrader

Kor Kruithof
5 jaar geleden

Op korte termijn gevraagd en zeer goed geholpen.
Door enkele aanwijzingen van Jordy is een prima oplossing geworden voor een boring op een lastige plaats. Extra werk was geen probleem!! Prijs bleef binnen de afspraak. Complimenten en ik kan Maree Beton Techniek & Montage zeer aanbevelen.